FÖRELÄSNINGAR

Jag skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och kurser så det passar din grupp.
Hälsokoncept - föreläsning och gruppträning, jag skräddarsyr så det passar ditt företag eller grupp. Från några timmar till ett upplägg som sträcker sig under en längre tid med olika föreläsningar och- eller träningar.

Företag – Optimera din prestation genom bra val, inspiration eller få kunskap i dagens trender och myter. Hälsa, nutrition/kost, träning, inspiration och motivation.

https://www.tolvveckor.com/

Idrott – Optimera din träning/tävling med hjälp av maten du äter.

IDROTTSNUTRITION / OPTIMERA DIN KOST

Mat och träning hör ihop. Många idrottare ger 100 % på träningen men glömmer bort att mat och återhämtning behövs för att få resultat. Alla äter flera mål mat om dagen, så varför inte äta rätt för dig och din träning. Även om du inte tränar kan kosten hjälpa dig till bra resultat i vardagen.
Online konsultationer.

 

TRÄNING

Träning är en del av min vardag och helst springer jag men som många andra löpare så är jag skadad till och från. De träningsformer som jag gör regelbundet förutom löpning är cykel, rodd, vattenlöpning, styrka och rörlighet.

Optimera din träning. Många tränar mycket men kanske inte vet hur man ska lägga upp det. I vissa fall tenderar många att träna för mycket medan andra har svårt att komma igång. Jag kan hjälpa dig med ditt träningsupplägg, löp- eller styrketeknik och har uppföljning online eller träff.

KROPPSSAMMANSÄTTNINGSMÄTNING

Många vet sin vikt, men vad består din vikt av (hur mycket muskler, kroppsfett består din kropp av). Jag mäter med kaliper och är ISAK (Society for the Advancement of Kinanthropometry) certifierad. ISAK har utvecklat internationella riktlinjer för hur man mäter kroppsammansättning med antropometri (Antropometri är en gren av ergonomi som behandlar människans kroppsmått).

 

MEDIA

Jag är Runner’s Worlds kostexpert. Jag har skrivit Haja Havre, Polaris Fakta. Bosöns kokbok och Ät rätt när du tränar för SISU idrottsförlaget.